donderdag 19 april 2012

ABVV is klaar voor de volgende 4 jaar ...

Binnen enkele weken kan jij mee bepalen wie de belangen van alle werknemers van de site (BASF, Styrolution, Eurochem en Solvin) de volgende 4 jaar zal moeten verdedigen.
Wij zijn er alvast klaar voor!


Een verkiezing is altijd wel gedeeltelijk een populariteitstest waar iedere fractie zijn best doet om zich zo goed mogelijk voor te stellen. De nieuwe communicatiemiddelen geven steeds meeer mogelijkheden om een verkiezingscampagne aantrekkelijk te maken. Maar wij willen de dag na de verkiezingen ook nog iets te zeggen hebben...

Een goede syndicale ploeg bestaat uit mensen die vaak discussiëren met elkaar. In een goede ploeg deelt niet iedereen dezelfde mening, dat is logisch, maar heeft wel iedereen dezelfde gemeenschappelijke doelstelling. Door verschillende ideeën naast elkaar te leggen komen we steeds tot standpunten die gedragen worden door de hele groep. We staan dan ook geregeld stil bij een aantal thema's zodat we goede argumenten hebben bij discussies met de werkgever en niet enkel met slogans of one-liners het debat aangaan.

Wij maken van de gelegenheid van deze sociale verkiezingen gebruik om onze visie rond een aantal thema's toe te lichten en met jullie te delen. Het resultaat van deze verkiezingen zal voor ons een parameter zijn om te bepalen in hoeverre we onze standpunten kunnen blijven verdedigen. We nodigen je dan ook graag uit op onze website 'socialeverkiezingen-basf' (zie link hiernaast)

We horen graag wat je hiervan vindt, reacties zijn dus meer dan welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten